
Urządzenia i Akcesoria
豆芽拌小黃瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
小黃瓜 切絲100 克
-
水1800 克
-
新鮮綠豆芽250 克
-
白醋2 大匙
-
醬油1 大匙
-
香油1 茶匙
-
白芝麻 多備一點10 克
-
糖1 大匙
-
海苔 撕碎1 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
74 kcal /
310 kJ
Białko
3.39 g
Tłuszcz
3.033 g
Węglowodany
9.653 g
Błonnik
1.73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan