豆芽拌小黃瓜

豆芽拌小黃瓜

2.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 小黃瓜 切絲
    100 克
  • 1800 克
  • 新鮮綠豆芽
    250 克
  • 白醋
    2 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 白芝麻 多備一點
    10 克
  • 1 大匙
  • 海苔 撕碎
    1 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 74 kcal / 310 kJ
Białko 3.39 g
Tłuszcz 3.033 g
Węglowodany 9.653 g
Błonnik 1.73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...