豆干炒肉絲
TM5 TM6

豆干炒肉絲

4.0 (11 ocen)

Składniki

  • 2 大匙 油
  • 10 克 蔥 ,切斜段(約3公分)
  • 100 克 五香豆干 ,橫剖半,切條
  • 200 克 豬肉絲
  • ½ 大匙 醬油
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 糖
  • 1 大匙 水
  • 30 克 芹菜 ,取梗,切段(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
842 kJ / 203 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy