豆干炒肉絲

豆干炒肉絲

4.0 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 2 大匙
  • ,切斜段(約3公分)
    10 克
  • 五香豆干 ,橫剖半,切條
    100 克
  • 豬肉絲
    200 克
  • 醬油
    ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 1 大匙
  • 芹菜 ,取梗,切段(約3公分)
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 203 kcal / 842 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...