干絲四季豆

干絲四季豆

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切絲
    10 克
  • 新鮮四季豆 去頭尾和筋,切片
    200 克
  • 豆干 切絲
    160 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 素蠔油
    1 茶匙
  • 米酒
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 15 克
  • 香油 少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 143 kcal / 601 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 7.7 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...