十香菜
TM5 TM6

十香菜

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 100 克 榨菜 ,切絲
  • 20 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 100 克 新鮮黑木耳 ,切絲
  • 100 克 新鮮豆芽菜 ,去鬚
  • 50 克 新鮮香菇 ,切薄片
  • 100 克 豆干 ,橫向剖半,切絲
  • 50 克 水
  • 50 克 芹菜 ,取莖、切段
  • 30 克 紅甜椒 ,切絲
  • 80 克 新鮮竹筍 (真空包裝),切絲
  • 150 克 豆包 ,切絲
  • 10 克 素蠔油
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
666 kJ / 159 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy