十香菜

十香菜

4.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 榨菜 ,切絲
    100 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    50 克
  • 新鮮黑木耳 ,切絲
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 ,去鬚
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切薄片
    50 克
  • 豆干 ,橫向剖半,切絲
    100 克
  • 50 克
  • 芹菜 ,取莖、切段
    50 克
  • 紅甜椒 ,切絲
    30 克
  • 新鮮竹筍 (真空包裝),切絲
    80 克
  • 豆包 ,切絲
    150 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 159 kcal / 666 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...