Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 隻 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 2 大匙 咖哩粉
- 50 克 白酒
- ½ 茶匙 鹽
- 10 克 橄欖油
- 20 克 洋蔥 ,切塊
- 15 克 葵花油
- 100 克 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
-
300
克 雞高湯
lub 300 克 水 - 2 顆 蛋
- 1 茶匙 醬油
- 20 克 紅甜椒 ,切丁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2516.5 kJ / 605.5 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 6.5 g