Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 30 克 培根, 切塊
- 600 克 南瓜, 去皮,切塊
- 1000 克 雞高湯
- 140 克 鮮奶油
- 1 小撮 肉豆蔻粉
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 497 kJ / 118 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 1.5 g