韭菜花蝦仁
TM5 TM6

韭菜花蝦仁

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 40 克 新鮮黑木耳 ,切絲
  • 120 克 韭菜花 ,切段
  • 100 克 蝦仁 ,開背去腸泥
  • ½ 根. 新鮮紅辣椒 ,切片
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
468 kJ / 111 kcal
Białko
7.828 g
Węglowodany
7.638 g
Tłuszcz
5.462 g
Błonnik
4.549 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy