Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 克 橄欖油
- 10 克 蒜頭
- 250 克 牛里肌, 切絲
- 150 克 甜椒 (紅、黃皆可),切條
- 50 克 新鮮青辣椒
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 30 克 烏醋
- 10 克 新鮮九層塔, 只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Błonnik
- 1.8 g