
Urządzenia i Akcesoria
彩椒牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油85 克
-
蒜頭10 克
-
牛里肌肉 切絲250 克
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切條150 克
-
新鮮青辣椒50 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
烏醋30 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
365 kcal /
1527 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan