Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 紅豆 ,洗淨瀝乾
- 200 克 紫糯米 ,洗淨瀝乾
- 1300 克 水
- 200 克 芋頭 ,去皮,切塊(約1公分)
- 1 小撮 鹽
- 85 克 二砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1585.5 kJ / 379.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 81.7 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Błonnik
- 6.5 g