
Urządzenia i Akcesoria
芋頭紅豆紫米粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
紅豆 ,洗淨瀝乾80 克
-
紫糯米 ,洗淨瀝乾200 克
-
水1300 克
-
芋頭 ,去皮,切塊(約1公分)200 克
-
鹽1 小撮
-
二砂糖85 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
379.3 kcal /
1585.5 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
81.7 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan