Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 10 克 油
- 40 克 新鮮香菇 ,切片
- 200 克 秋葵 ,切段
- 80 克 紅甜椒 ,切條
- 80 克 黃甜椒 ,切條
- 20 克 新鮮白木耳 ,切塊
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 198 kJ / 47 kcal
- Białko
- 1.204 g
- Węglowodany
- 6.343 g
- Tłuszcz
- 1.814 g
- Błonnik
- 2.368 g