
Urządzenia i Akcesoria
五彩養生食蔬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 ,切片40 克
-
秋葵 ,切段200 克
-
紅甜椒 ,切條80 克
-
黃甜椒 ,切條80 克
-
新鮮白木耳 ,切塊20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
47 kcal /
198 kJ
Białko
1.204 g
Tłuszcz
1.814 g
Węglowodany
6.343 g
Błonnik
2.368 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan