Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois

Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois

3.4 130 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    40 g
    40 g d'huile d'olive
  • gousses d'ail
    2
    40 g d'oignon jaune, , coupé en lamelles
  • de sauté de veau , détaillé en cubes (3 cm)
    500 g
  • d'oignon , coupé en morceaux
    80 g
  • de chorizo , coupé en rondelles
    150 g
  • de vin blanc
    300 g
  • d'eau
    600 g
  • de carottes , coupées en rondelles
    300 g
  • de petits pois frais
    200 g
    200 g de petits pois surgelés
  • de sel , à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 9938 kJ / 2383 kcal
Białko 206 g
Węglowodany 61 g
Tłuszcz 111 g
Tłuszcz nasycony 31 g
Błonnik 54 g
Sód 4376 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...