Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois

Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois

3.4 132 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'huile végétale
    40 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
    40 g d'oignon jaune, , coupé en lamelles
  • 500 g de sauté de veau , détaillé en cubes (3 cm)
  • 80 g d'oignon , coupé en morceaux
  • 150 g de chorizo , coupé en rondelles
  • 300 g de vin blanc
  • 600 g d'eau
  • 300 g de carottes , coupées en rondelles
  • 200 g de petits pois frais
    200 g de petits pois surgelés
  • 3 pincées de sel , à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 9938 kJ / 2383 kcal
Białko 206 g
Węglowodany 61 g
Tłuszcz 111 g
Tłuszcz nasycony 31 g
Błonnik 54 g
Sód 4376 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...