Mousse de tomate au basilic

Mousse de tomate au basilic

4.1 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    200 g
  • de fromage frais, type Madame Loïk très froid
    100 g
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    5
  • de tomates coupées en morceaux
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de vinaigre de cidre
    15 g
  • de basilic frais
    15 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 112.8 kcal / 467.1 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 125.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...