
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pomme au calvados
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
d'eau400 g
-
de pommes coupées en huit800 g
-
de beurre10 g
-
œufs4
-
de sucre vanillé maison10 g
-
de sucre en poudre40 g
-
de crème liquide 35% m.g.100 g
-
de calvados20 g
-
d'amandes effilées50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
335.5 kcal /
1405 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
36.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
54.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja