Filet mignon de porc farci aux pruneaux

Filet mignon de porc farci aux pruneaux

3.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • filets mignons de porc (500 g env. chacun) (voir "Conseil(s)")
    2
  • pruneaux dénoyautés (environ 340 g)
    35
  • sel à ajuster en fonction des goûts
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • d'huile de tournesol pour badigeonner les filets mignons
    2 c. à soupe
  • d'eau
    1250 g
  • de pommes de terre cireuses (à chair ferme) coupées en morceaux (3 cm)
    1200 g
  • d'oignons coupés en deux
    190 g
  • gousses d'ail
    3
  • de fond de volaille maison
    1 ½ c. à café bombée
    1 ½ cube de bouillon de volaille
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de fécule de maïs
    1 - 2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 392 kcal / 1640 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 12.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 679 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...