Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 絲瓜, 切片
- 2 顆 蛋
- 50 克 高湯
- 800 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞, 泡熱水備用
- ½ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Białko
- 4.79 g
- Węglowodany
- 2.694 g
- Tłuszcz
- 3.381 g
- Błonnik
- 0.47 g