
Urządzenia i Akcesoria
絲瓜蒸蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
絲瓜 ,切段(約1公分)200 克
-
蛋2 顆
-
高湯50 克
-
水 (含蒸蛋和蒸煮用)600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 ,以熱水浸泡1 茶匙
-
香油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
59 kcal /
250 kJ
Białko
4.79 g
Tłuszcz
3.381 g
Węglowodany
2.694 g
Błonnik
0.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan