
Urządzenia i Akcesoria
海鮮煎餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 人份
Składniki
麵糊
-
低筋麵粉220 克
-
糯米粉50 克
-
蛋2
-
牛奶160 克
-
鹽1 茶匙
-
蔥 ,切段,(約 5 公分)100 克
-
花枝 ,切條140 克
-
蝦仁 ,去腸泥,洗淨80 克
-
韓式泡菜 ,切條100 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,斜切薄片20 克
-
新鮮青辣椒 (opcjonalnie)20 克
沾醬
-
醬油2 大匙
-
烏醋½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 大匙
-
蒜頭 ,切片½ 茶匙
煎餅
-
油
-
香油
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
192 kcal /
803.3 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
30.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
649.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan