
Urządzenia i Akcesoria
赤肉湯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
醬油30 克
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
米酒5 克
-
糖½ 茶匙
-
五香粉⅛ 茶匙
-
豬里肌肉 ,切粗條200 克
-
太白粉1 大匙
-
油5 克
-
新鮮香菇 ,切片150 克
-
熟竹筍 ,切細絲150 克
-
高湯1000 克
-
柴魚片5 克
-
烏醋15 克
-
芹菜 ,取根,切末(裝飾用)10 克
-
白胡椒粉 (裝飾用)¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
186.7 kcal /
780.4 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
40.9 g
Sód
516.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan