滷蘿蔔麵輪

滷蘿蔔麵輪

4.1 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 完整食譜

Składniki

  • 10 克
  • ,切片
    10 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 麵輪 ,先以熱水泡軟後擠乾
    65 克
  • 300 克
  • 八角
    1 粒
  • 醬油
    60 克
  • ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 685.3 kcal / 2864.8 kJ
Białko 34.9 g
Tłuszcz 44.8 g
Węglowodany 41.5 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...