
Urządzenia i Akcesoria
滷蘿蔔麵輪
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 完整食譜
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)100 克
-
麵輪 ,先以熱水泡軟後擠乾65 克
-
水300 克
-
八角1 粒
-
醬油60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
685.3 kcal /
2864.8 kJ
Białko
34.9 g
Tłuszcz
44.8 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan