Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 水
- 3 ½ 大匙 醬油
- 160 克 素雞 ,切薄片(約0.5公分)
- 10 克 薑
- 1 大匙 香油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 20 克 芹菜 ,只取梗,切段(約2公分)
- ½ 大匙 醬油膏
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 辣油
- 10 克 香菜 ,切段(約2公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1021 kJ / 251 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1228 mg