紅鳳菜

紅鳳菜

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 純芝麻油 (冷壓芝麻油)
    15 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 紅鳳菜 切段
    300 克
  • 10 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 94 kcal / 395 kJ
Białko 2.85 g
Tłuszcz 5.91 g
Węglowodany 5.825 g
Błonnik 4.72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...