Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 純芝麻油 (冷壓芝麻油)
- 10 克 嫩薑, 切絲
- 300 克 紅鳳菜, 切段
- 10 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 395 kJ / 94 kcal
- Białko
- 2.85 g
- Węglowodany
- 5.825 g
- Tłuszcz
- 5.91 g
- Błonnik
- 4.72 g