紅鳳菜
TM31 TM5 TM6

紅鳳菜

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 15 克 純芝麻油 (冷壓芝麻油)
  • 10 克 嫩薑, 切絲
  • 300 克 紅鳳菜, 切段
  • 10 克 水
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
395 kJ / 94 kcal
Białko
2.85 g
Węglowodany
5.825 g
Tłuszcz
5.91 g
Błonnik
4.72 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy