
Urządzenia i Akcesoria
三色炒豆包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
蒜頭3 顆
-
乾香菇 ,泡軟,切條(寬約2公分)5 朵
-
紅蘿蔔 ,切條(寬約2公分、長約5公分)50 克
-
油炸豆腐皮 (約250克),切條4 片
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水80 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
芹菜 , 取莖、切段30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
303 kcal /
1269 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
19.4 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan