三色炒豆包

三色炒豆包

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 乾香菇 ,泡軟,切條(寬約2公分)
    5 朵
  • 紅蘿蔔 ,切條(寬約2公分、長約5公分)
    50 克
  • 油炸豆腐皮 (約250克),切條
    4 片
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 80 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 芹菜 , 取莖、切段
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 303 kcal / 1269 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...