Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 南瓜肉 ,切塊(2公分)
- 80 克 綜合堅果
- 50 克 水 ,多備一些灑水用
- 20 克 糖
- 10 克 新鮮酵母
- 20 克 奶油
- ½ 茶匙 鹽
- 350 克 高筋麵粉
- 4 片 起士 ,對半切
- 4 片 火腿 ,對半切
- 1 顆 蛋 ,打散
- 8 顆 南瓜籽
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1077.2 kJ / 257.7 kcal / 1077.2 kJ / 257.7 kcal
- Białko
- 11.5 g / 11.5 g
- Węglowodany
- 30.6 g / 30.6 g
- Tłuszcz
- 11 g / 11 g
- Błonnik
- 1.8 g / 1.8 g