
Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187.4 kcal /
784 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
15.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
483.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min