Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
784 kJ /
187.4 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pepper Soup
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Curried Sweet Potato Soup
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min