Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
onion quartered40 g
-
garlic cloves2
-
pork mince (see tip)600 g
-
breadcrumbs20 g
-
medium egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Tomato Sauce and Meatballs
-
onion quartered80 g
-
garlic clove1
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fresh basil leaves torn in pieces15
-
sugar1 tsp
-
ground cinnamon (opcjonalnie)2 - 3 pinches
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Steaming Meatballs and Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
milk200 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
ground nutmeg¼ - ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1354 mg
Białko
28.7 g
Kalorie
2517.4 kJ /
601.7 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Spaghetti alla Carbonara
30 min