
Urządzenia i Akcesoria
Petits Pois and Pancetta Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
shallots halved40 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
frozen petits pois defrosted200 g
-
dry white wine100 g
-
risotto rice200 g
-
vegetable stock450 g
-
pancetta sliced or cubed (1 cm)150 g
-
single cream30 g
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mint leaves chopped, to taste5 - 10
-
fine sea salt to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
563 kcal /
2357 kJ
Białko
20.7 g
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Kedgeree
45 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min