Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de albaricoques frescos maduros, sin hueso
- 500 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de manzana
- 60 g de cebolla
- 40 g de pimiento rojo
- 60 g de pepino
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de comino molido (opcjonalnie)
- 100 g de aceite de oliva
- 4 - 5 lonchas de jamón serrano
-
80
g de queso de cabra en dados de 1 cm
lub 80 queso feta desmenuzado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1295 kJ / 310 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 832.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Salmorejo de fresas
30min
Gazpacho de aguacate
10 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de mango
15min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min