Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja

Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja

4.3 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de chalotas en cuartos
  • 250 g de cebolla roja en octavos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 70 g de mantequilla en trozos
  • 500 g de judías verdes redondas frescas
  • 30 g de caramelo líquido
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 145 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 826 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...