Wersje kompatybilne
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas en cuartos
- 250 g de cebolla roja en octavos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas
- 30 g de caramelo líquido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 826 kJ / 197 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 145 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Espinacas con pasas y piñones
15 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Salteado de escarola con puerros
20min
Judías verdes crujientes con chalotas
35min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 Std. 20 Min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25p
Crema de calabaza y membrillo
30min
Salteado de chipirones con kale
30min