Wersje kompatybilne
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas en cuartos
- 250 g de cebolla roja en octavos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas
- 30 g de caramelo líquido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 826 kJ / 197 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 145 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Espinacas con patatas
30min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Judías verdes crujientes con chalotas
35min
Noodles con judías verdes
30min
Coliflor salteada para dos
25min