Pencas de acelga con beicon y nueces
TM6 TM5 TM31

Pencas de acelga con beicon y nueces

4.4 (40 ocen)

Składniki

  • 40 g de nueces peladas
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 125 g de dados de beicon ahumado
  • 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
973 kJ / 232.8 kcal
Białko
10.3 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
18.6 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
2 g
Sód
980 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy