Pencas de acelga con beicon y nueces

Pencas de acelga con beicon y nueces

4.4 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de nueces peladas
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 125 g de dados de beicon ahumado
  • 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 980 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 973 kJ / 232.8 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...