Milhojas de chocolate y caramelo

Milhojas de chocolate y caramelo

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 raciones

Składniki

Crocanti de frutos secos
  • de avellanas tostadas
    30 g
  • de nueces en mitades
    30 g
  • de almendras tostadas sin sal
    30 g
  • de pistachos (sin piel y sin sal)
    30 g
  • de azúcar
    250 g
  • de agua
    1070 g
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de mantequilla
    30 g
  • de vinagre
    50 g
Relleno de chocolate
  • de nata (35% de grasa)
    300 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    200 g
  • de mantequilla en trozos
    30 g
Hojaldre
  • lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
    1
  • de azúcar glas
    2 cucharada

Wartości odżywcze na 4 raciones

Kalorie 5431.8 kcal / 22705 kJ
Białko 52.3 g
Tłuszcz 373.6 g
Węglowodany 465 g
Błonnik 38.1 g
Tłuszcz nasycony 173.7 g
Sód 1273 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...