Pastel semifrío de praliné de avellanas

Pastel semifrío de praliné de avellanas

4.4 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
8 raciones

Składniki

Dacquoise de avellanas
  • huevos
    2
  • de azúcar glas
    65 g
  • de avellanas tostadas molidas
    45 g
  • de granola
    20 g
Crujiente de praliné
  • de chocolate con leche praliné en trozos
    100 g
  • de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
    100 g
Mousse de praliné
  • hojas de gelatina
    3
  • de nata (35% de grasa)
    350 g
  • de chocolate con leche praliné, en trozos
    180 g
  • de crema de cacao y avellanas
    30 g
Terminación
  • de cacao puro en polvo
    20 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 514 kcal / 2151 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 45.4 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 133.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...