Quiche aux épinards et poivron rouge

Quiche aux épinards et poivron rouge

4.7 181 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • de vin blanc
    100 g
    100 g d'eau
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • de sel et 1-2 pincées
    1 c. à café
  • de beurre
    20 g
  • d'oignon
    60 g
  • gousse d'ail
    1
  • de poivron rouge coupé en morceaux (environ 2 cm)
    180 g
  • d'épinards frais
    200 g
    200 g d'épinards surgelés, décongelés et essorés
  • de tomates séchées coupées en morceaux
    45 g
  • d'olives noires dénoyautées coupées en rondelles
    45 g
  • de feta coupée en morceaux
    80 g
  • d'origan déshydraté
    ½ c. à café
  • de noix de muscade en poudre
    2 - 3 pincées
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • œufs
    4
  • de lait
    60 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 387.4 kcal / 1622.3 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 31.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 603.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...