
Urządzenia i Akcesoria
Pilaf chypriote de riz et lentilles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
d'eau1400 g
-
de bouillon de légumes en pâte1 c. à soupe bombée
-
de lentilles sèches400 g
-
de riz100 g
-
de sel1 c. à café
-
de concentré de tomate (opcjonalnie)1 c. à café
-
de vinaigre15 g
-
d'huile d'olive50 g
-
d'oignons coupés en morceaux200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380 kcal /
1590 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Avec vous. Toujours.
50 Przepisów
Francja
Francja