Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes

Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes

4.5 59 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en dés
    70 g
  • de noisettes décortiquées
    60 g
  • d'eau
    1000 g
  • de chou vert
    6 feuilles
  • d'oignon rouge coupé en morceaux d'1 cm
    80 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de basilic frais ciselés
    6 feuilles
  • de viande de veau hachée
    350 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
    200 g
  • de thym frais
    2 brins
  • de beurre coupé en dés
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 464 kcal / 1923 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...