Mousse aux fruits rouges et amandes

Mousse aux fruits rouges et amandes

3.8 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

La mousse
  • de fraises fraîches en morceaux
    150 g
  • de framboises fraîches
    100 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • blancs d'œufs
    2
La finition
  • d'amandes effilées
    30 g
  • de fraises fraîches en lamelles
    50 g
  • de framboises fraîches
    50 g
  • de myrtilles
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 153 kcal / 643 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...