![Abricots vapeur Abricots vapeur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79EE3DDA-8A6A-4FD2-B200-EABC3F50805B/Derivates/1BEE8DCF-C55C-490A-8794-CE0A51D47AE3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Demi-poires vapeur
20 Min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 Min
Pêches vapeur
20 Min
Prunes vapeur (200-400 g)
20 Min
Quartiers de poire vapeur (200-400 g)
15 Min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min
Prunes vapeur
25 Min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 Min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min