Urządzenia i Akcesoria
Abricots vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
500 g d'abricots frais coupés en deux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson vapeur - Fruits
18 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30 Min
Pommes vapeur
25 Min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 Min
Demi-poires vapeur
20 Min
Pommes vapeur
20 Min
Chou vapeur (300-450 g)
15 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min