Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile de colza
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
½
c. à café de vinaigre de vin
lub ½ c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7795 kJ / 1895 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 208 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 864 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 godz. 40 min
Ravioli au bœuf
2h 30min
Pêches à la vapeur
25 min
Rillettes de dorade
15 Min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45min
Mousse à la mûre
10min
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Sauce ail-ciboulette
5min
Ananas caramélisé aux épices
50 min
Sauce au thon
5min
Gelée de pomme
4h