Coques aux herbes, chantilly Passion

Coques aux herbes, chantilly Passion

4.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de vin blanc sec
    100 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    1500 g
  • fruits de la Passion
    2
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    100 g
  • de mascarpone très froid
    50 g
  • de mangue coupée en dés
    200 g
  • le jus d'un citron vert
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • d'aneth frais ciselés
    3 brins
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 356 kcal / 1487 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...