
Urządzenia i Akcesoria
Couronne à la pomme et au citron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 parts
Składniki
-
citron jaune non traité1
-
de pommes coupées en tranches (2-3 mm)200 g
-
beurre pour le moule
-
farine de blé pour le moule
-
de sucre roux150 g
-
œufs3
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de rhum20 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de cannelle en poudre (opcjonalnie)1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
290.3 kcal /
1197.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
129.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja