Crème à tartiner fromage frais-radis

Crème à tartiner fromage frais-radis

4.5 79 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
14 portions

Składniki

  • 140 g de radis roses
  • 1 ciboule coupée en morceaux (4 cm)
  • 2 brins de persil frais équeutés
  • 3 brins d'aneth frais équeutés
  • 500 g de fromage frais, type Madame Loïk ou St-Môret, allégé
  • 100 g de tomate à chair ferme, coupée en dés (1 cm)
  • 20 g de lait demi-écrémé
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 71.9 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 297.9 kJ / 71.3 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...