Crème à tartiner fromage frais-radis

Crème à tartiner fromage frais-radis

4.5 78 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
14 portions

Składniki

  • de radis roses
    140 g
  • ciboule coupée en morceaux (4 cm)
    1
  • de persil frais équeutés
    2 brins
  • d'aneth frais équeutés
    3 brins
  • de fromage frais, type Madame Loïk ou St-Môret, allégé
    500 g
  • de tomate à chair ferme, coupée en dés (1 cm)
    100 g
  • de lait demi-écrémé
    20 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 71.3 kcal / 297.9 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 71.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...