Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons

Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

La pâte à cannelés
  • de noix décortiquées
    30 g
  • de lait
    350 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    50 g
  • de magret de canard fumé en tranches, dégraissé
    140 g
  • d'emmental en morceaux
    100 g
  • de farine de blé
    80 g
  • œufs
    2
Le confit d'oignons
  • d'oignons coupés en quatre
    400 g
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • de sucre roux
    1 c. à café rase
  • de vinaigre balsamique
    10 g
  • de gelée de groseille
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530.5 kcal / 2219.6 kJ
Białko 19.4 g
Tłuszcz 35.5 g
Węglowodany 33.8 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Sód 225.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...