
Urządzenia i Akcesoria
Saucisse de morteau briochée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
4 parts
Składniki
-
de lait25 g
-
de levure boulangère fraîche10 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail280 g
-
œufs3
-
de beurre froid, coupé en dés125 g
-
de sel½ c. à café
-
saucisse de Morteau et une grande quantité d'eau1
-
jaune d'œuf1
-
d'eau1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
704 kcal /
2923 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja