Saucisse de morteau briochée

Saucisse de morteau briochée

4.4 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
4 parts

Składniki

  • 25 g de lait
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 280 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 125 g de beurre froid, coupé en dés
  • ½ c. à café de sel
  • 1 saucisse de Morteau et une grande quantité d'eau
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 18 g
Kalorie 2923 kJ / 704 kcal
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...