Urządzenia i Akcesoria
Festive lobster pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 portions
Składniki
-
water1040 g
-
fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)1
-
ice cubes
-
cold water
-
gelatine powder1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
cream cheese120 g
-
sour cream120 g
-
lemon juice3 tsp
-
Tabasco® sauce to taste
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bread or crackers of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
357.8 kJ /
85.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Candied Peanuts
10 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Portuguese green eggs
50 min
Orange curry dressing
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Lupin with broad bean salad
45 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min