Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and squid stew (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2528.8 mg
Białko
54.7 g
Kalorie
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic Flammkuchen
1 godz.
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4 godz.
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Marinated peppers
55 min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 godz. 15 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Mexican chicken soup
40 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min