Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Białko
- 54.7 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 14.9 g
- Sód
- 2528.8 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with capsicum
45 min
Asparagus and pea omelette
20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min