Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and squid stew (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2528.8 mg
Białko
54.7 g
Kalorie
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35min
Rabbit stew
1h
Asian Peanut Sauce
1h 20min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min