Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Chorizo and squid stew (TM6)
TM6

Chorizo and squid stew (TM6)

3.6 (9 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
  • 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
  • 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
  • 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 20 g tomato paste
  • 30 g Pernod® (optional - see Tips)
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
  • 1 tsp paprika
  • 1 dried bay leaf
  • 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
  • fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
  • crusty bread, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2836.9 kJ / 675.5 kcal
Białko
54.7 g
Węglowodany
58.8 g
Tłuszcz
20.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
14.9 g
Sód
2528.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy