![Sous-vide côtes de porc Sous-vide côtes de porc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D018B07-E5C1-43DD-912A-B0B897AF0CAA/Derivates/059A3310-5508-44BA-BBFC-081A84621180.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 228 mg
Alternatywne przepisy
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 godz. 40 min
Caramel de base
25 dk
Caramel liquide
25 dk
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 Std.
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2hod. 40min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Cuisson du riz long blanc
35min