Sous-vide côtes de porc

Sous-vide côtes de porc

3.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 portions

Składniki

  • 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
  • 1400 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 228 mg
Białko 77 g
Kalorie 2181 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...