![Sous-vide cuisses de poulet Sous-vide cuisses de poulet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f2c0fc7d-e334-400a-ab82-fb61d3aefff0/Derivates/682cbd4e-8c32-4fb4-aeaf-ddd010ed77bc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
Caramel liquide
25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide filets de poulet
1ч. 55 мин.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12sa 25 dk
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.