Cuisses de poulet sous-vide

Cuisses de poulet sous-vide

4.0 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
  • 1400 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 119 mg
Białko 23 g
Kalorie 1020 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...