Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)

Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)

2.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • filets de poisson, avec ou sans peau type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
    4
  • d'eau
    1500 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152 kcal / 636 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 140 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...