Urządzenia i Akcesoria
Liqueur d'œuf
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
500 g
Składniki
-
5 jaunes d'œufs
-
1 œuf moyen (53-63 g) entier
-
200 g de sucre en poudre
-
2 c. à soupe d'extrait de vanille liquide
-
200 g de rhum
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
127 mg
Białko
23 g
Kalorie
7075 kJ /
2115 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
210 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48 godz.
Pain cétogène à la farine de coco
50 min
Liqueur de whisky
2 godz.
Sauce soubise (béchamel à l'oignon)
25 min
Glace à la violette
12 godz.
Liqueur au café et à la cannelle
35 min
Spaghetti de pommes au chocolat
6 godz.
Cocktail fraise-champagne et minicheesecakes
3 godz. 40 min
Magret de canard séché aux épices
360 godz.
Bûche aux cookies et chocolat blanc
24 godz. 30 min
Crème glacée mascarpone
5 godz.
Soupe à l'ail
40 min