Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide poitrine de bœuf
12 Std. 25 Min
Sauce hollandaise
15min
Caramel de base
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8ωρ. 45 λεπτ.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Sous-vide magrets de canard
2hod.
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Foie gras sous-vide
72h
Crème pâtissière Mode Sauce
15min