Sous-vide filets de poulet

Sous-vide filets de poulet

4.1 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 90.8 mg
Białko 32.3 g
Kalorie 585.8 kJ / 140.3 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...