Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90.8 mg
Alternatywne przepisy
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide magrets de canard
2h
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Faire sauter du chorizo
10min
Rissoler des oignons
20 min