Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 256.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rissoler lardons et champignons
20 min
Sauce hollandaise
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sauce choron
20 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Sous-vide magrets de canard
2j
Sauce blanche
10 min
Crème anglaise Mode Sauce
15min