![Sauce soubise Sauce soubise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35771288-46ab-4c14-9306-99914fe53f24/Derivates/a0d5c445-3989-4c73-b586-9bf9dc89c857.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 256.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Sous-vide poitrine de bœuf
12sa 25 dk
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45 min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Sauce choron
20 Min
Sauce aurore
15min
Sauce au poivre
25min
Crème anglaise Mode Sauce
15min